25 oktober 2013

Återkommande mode

Jag har tidigare skrivit om ett av mina favorit caféer samt bageri/konditori och nu tänkte jag fylla på tipslistan med min favoritklädbutik i Sundsvall.

"Återkommande mode" är en second handbutik som drivs av Erikshjälpen och där överskottet går till sociala och humanitära insatser utomlands och i Sverige.

Det finns mycket jag gillar med den här butiken. Dels vet man aldrig vad man kommer att hitta när man kommer in i den eftersom butiken ständigt fylls på med nya (noga utvalda) kläder, kläder som dessutom oftast bara finns i ett exemplar vilket gör att man lätt kan skapa sig sin egen stil.

Personalen är jättefin och trevlig, man får alltid ett fint bemötande och det finns alltid tid för samtal om allt mellan himmel och jord. Det är en väldigt lugn atmosfär och kläderna hänger så att man får en överskådlig bild av vad som finns.
Priserna är bra och det finns bl.a. en del märkeskläder, otroligt söta barnkläder (mest vintage), balklänningar, vintage, skor, väskor och ytterkläder, både för dam, herr och barn; hela familjen helt enkelt.

Bilderna är från nu i somras så då var det sommarkläder som gällde. Senast jag var där fanns det många fina och varma vinterkläder som kappor, koftor, tröjor etc. som hängde på galgarna. Det var för övrigt här jag hittade kläderna till pappas begravning.
Öppettider
Mån-fred 10-18.
Lördagar 12-16.
Stängt röda helgdagar samt söndagar.

Adress
Köpmangatan 16
Sundsvall

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset! Sätter det på "komma-ihåg"-listan, har droppat förbi i Sundsvall några gånger för att bada på Himlabadet men inte hunnit annat då... Men det kommer fler gånger :)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du gillade tipset :) Himlabadet har jag dock inte besökt än, men det ska jag se till att göra, har gått förbi där då jag gått från universitetet.

    Önskar dig en fortsatt fin helg och tack för att du lämnade en kommentar :)

    SvaraRadera