Om

[181215]

Bloggen startade i början av 2008 med intentionen att skriva om hälsa, ett projekt som snabbt övergick till att bli ett matbloggsprojekt - då jag ville få mer variation på min matlagning. Från att på den tiden ha ätit lakto-ovo-vegetariskt, med några år med inslag av fisk och skaldjur i kosten, är det sedan några år återigen enbart vegetariskt/växtbaserat som gäller.

Bloggen har under de senaste åren - till och från - varit något som legat på is. Nu har åren gått och saker och ting har förändrats och jag har förhoppningsvis blivit lite visare...

Mitt intresse för kost och hälsa kvarstår än idag. Då ordet hälsa är så omfattande och vi alla har vår syn på vad det innebär så kan det jag förknippar med hälsa skilja sig från andras, men jag hoppas ändå att bloggen kan vara någon form av inspiration.

Här på bloggen finner du en hel del recept (ca 600 st), detta eftersom mat är gott och inte minst för att vi behöver det för att fungera och må bra. Några nävar gröt, en nypa raw food och en stor skopa vegetariskt är det som dominerar, så gillar du det har du kommit rätt!

Den mat som återfinns på bloggen är ett axplock av vad jag mår bra av (dvs. växtbaserat och till största del ekologiskt i form av t.ex. gryner, frukt och grönsaker). Vad du mår bra av kan vara något helt annat, men förhoppningsvis kan du (ändå) finna något som även du gillar eller som du kan inspireras av :)

Jag är även en bokmal och läser så ofta tiden räcker till, vilket numera oftast blir under mina tågresor till och från studierna. Foto, växtbaserad matlagning, ekologi/miljö, löpning och naturen är några av det saker som jag mår bra av och därmed är det också några av mina intressen.

Min intention är att blogga om det jag är intresserad av. Jag hoppas att du kan finna bloggen intressant. Lämna gärna en kommentar, och om du testar ett recept får ni gärna komma med respons. Varmt välkommen!

Mail: mollyshalsoblogg [snabela/at] gmail [punkt/dot] com

OBS! För att det inte ska uppstå missförstånd: Produkter och annat jag skriver om/fotar på bloggen har jag själv köpt och därmed betalat för. Samma sak gäller priser/vinster i eventuella tävlingar/utlottningar. (Skulle det inte vara så nämns det!).

Copyright: Fotona på bloggen är tagna av mig - om inget annat anges - och skyddas av upphovsrättslagen. Det är med andra ord inte tillåtet att använda bilderna utan min tillåtelse. Önskar du låna någon bild är det bara att kontakta mig på mejladressen ovan.