tag:blogger.com,1999:blog-7918872592141607420.post7195531667852019090..comments2024-03-20T12:05:19.379+01:00Comments on -: BlåbärspajMüsliM.http://www.blogger.com/profile/05281615193808285407noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7918872592141607420.post-63206292394953842412014-05-09T06:24:04.286+02:002014-05-09T06:24:04.286+02:00Ingen orsak! Ja, det blir gott. c:
Åh, vinbär låt...Ingen orsak! Ja, det blir gott. c:<br /><br />Åh, vinbär låter verkligen gott. Nej, jag har tänkt på både lingon och rabarber men det har inte blivit av. Ska prova! Och jag ska prova med vinbär när bären börjar komma här hemma, skulle vara roligt att hinna använda upp mer än typ hälften i år, haha. (:<br /><br />Aha! Jag skulle kunna prova med varmluft nästa gång, det är ju kul att experimentera lite. <br /><br />Tack så jättemycket! <br />Kramar, Nea. Neahttp://www.luftslott.devote.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7918872592141607420.post-19042421024234819442014-05-05T20:10:33.030+02:002014-05-05T20:10:33.030+02:00Tack Nea för att du delar med dig med hur du gör n...Tack Nea för att du delar med dig med hur du gör när du testar detta recept :) Jag tycker din variant låter jättegod :) <br /><br />Jag gjorde en liknande med vinbär förra sommaren som blev god. Har du testat med några andra bär än blåbär? :)<br /><br />Tack för din fråga :) Jag brukar ha ugnen på 100 grader (jag har en varmluftsugn) och då bränns inte müslin. Jag vet att ugnar tenderar att vara olika, så 35 min är säkert alldeles lagom om du tycker att den ser god/färdig ut då :)<br /><br />Tack snälla, jag hoppas att du också hade en fin helg och att din vecka blir bra :)<br />Kramar MollyM.https://www.blogger.com/profile/05281615193808285407noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7918872592141607420.post-57700000416044798752014-05-05T19:32:35.394+02:002014-05-05T19:32:35.394+02:00Den här müslin är verkligen s å g o d - min absolu...Den här müslin är verkligen s å g o d - min absoluta favoritmüsli. Jag tillsätter dock också 2 deciliter klippta. torkade aprikoser när jag gör den, då jag älskar torkad frukt i müsli, samt 1 matsked vaniljsocker istället för vaniljpulvret (dels för att jag inte har vaniljpulver och dels för att jag tycker om söta müslis).<br /> Jag har dock en fråga: ska müslin verkligen vara i ugnen i en timma? Första gången provade jag detta men den blev då fruktansvärt bränd och jag fick slänga den (mitt eget fel; jag märkte att den var klar tidigare men ville ändå göra som det står i receptet). När jag gör müslin numera så brukar jag rosta den i endast 35-40 minuter, och röra om i den var tionde minut. Den blir då perfekt färdig för mig.<br />Hoppas att du hade en fin helg, och att du har haft en bra start på veckan. Kramar från Nea.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08762851684919513192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7918872592141607420.post-69689232794044967792013-06-13T21:48:31.643+02:002013-06-13T21:48:31.643+02:00Det var den ;) Ja, hemlagat är verkligen bäst :) T...Det var den ;) Ja, hemlagat är verkligen bäst :) Tack! Önskar dig en god fortsättning på veckan. KramM.https://www.blogger.com/profile/05281615193808285407noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7918872592141607420.post-73345322362630509832013-06-11T14:21:29.352+02:002013-06-11T14:21:29.352+02:00Den här låter mycket god! Hemlagad är bäst :) Ha e...Den här låter mycket god! Hemlagad är bäst :) Ha en fin fortsättning på dagen, kram!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.com