24 september 2015

Coconut Mango Smoothie

1-2 glas: Lägg 1 skivat päron, 2½ dl mango i bitar, 1 dl creamy coconut milk, 1 dl naturellt kokosvatten, 1 msk chiafrön, 1 tsk lucumapulver och ½ tsk vetegräspulver i en mixer/blender. Mixa ihop allt till en slät massa. Häll upp i glas/burk och ställ det ev. en stund i frysen så att den blir sval. Avnjut!
Glutenfri. Mjölkfri. Sojafri. Vegan

Innan jag flyttade hade jag förberett med lite bilder som jag hade tänkt blogga under våren, men så det blev det inte p.g.a. tidsbrist. Receptet ovan är ett exempel. Det var en av de sista frukostarna jag åt innan flyttlasset gick. Då var det vinter och julduken låg på bordet, och snart gör den ju det igen, för idag är det ju exakt tre månader till julafton ;)

Tidsbrist ja. Det råder även nu. Skolan är i full gång, dock har jag nog lite mer pejl på läget nu än i våras. Jag har hunnit landa i min nya tillvaro och börjat kunna strukturera upp mitt liv bättre.

Jag ville mest lämna några fotspår. Jag saknar verkligen att blogga, men jag måste prioritera bort det tills jag är helt i fas. Ta hand om er! Kram

1 kommentar:


Det som göms i snö...

Hejsan, om någon fortfarande tittar in här!? Det var ett tag sedan. Livet kom emellan eller vad en nu säger. Lagar mat gör jag fortfarand...