4 juni 2015

Fyllda pannkakor

Ca 4 pannkakor: Blanda 1½ dl siktat dinkelmjöl, ca 1 msk majsstärkelse, ½ tsk bakpulver, 1 nypa salt och ev. 1 nypa kokossocker i en bunke. Tillsätt 3 dl växtmjölk under vispning så att smeten blir klumpfri. Tillsätt 1 msk rapsolja/kokosolja och stek pannkakorna.
Mjölkfritt. Sojafritt. Vegan. Äggfritt.

För några dagar sedan gjorde jag pannkakor till frukost. Dessa fylldes med banan, kokos samt stekt ananas med kanel och kokossirap. Blev riktigt gott. Värt att testa. 

För den som gillar fyllda pannkakor finns det ett recept på pannkakor fyllda med choklad, mandel och banan HÄR [receptlänk]. För pannkaksfantasten finns det ett flertal recept i receptarkivet, vilket återfinns strax under headern under "Annat Smått & Gott"     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar