2014-01-14

Carrot Smoothie

För ett tag sedan fick jag morotsjuice över, efter att jag hade använt den i matlagningen, så för att resten av juicen inte skulle förfaras mixade jag ihop en god morotssmoothie som jag fann på bloggen Well vegan

Låt dig inte avskräckas av att det är morot i, den smakar inte så mycket morot, utan det är mest vaniljen som dominerar tycker jag. Önskar er en godnatt samt en bra morgondag. Kram M.

Carrot Smoothie: Lägg ½ fryst skivad banan, ½ dl naturella cashewnötter, 2 msk skalade hampafrön, 2 krm vaniljpulver, 2½ dl morotsjuice* och ev. ca ½ dl kallt vatten i en mixer. Mixa till en slät dryck. Häll upp i glas. Avnjut!
Glutenfritt. Mjölkfritt. Raw food. Vegan.
Recept från bloggen Well Vegan.

*Morotsjuice ska gå att finna i mataffären, hälsokosten eller i vissa nätbutiker.

3 kommentarer:

  1. Spännande det lät med morot i smoothien. Brukar tycka om det i juicer så detta borde falla mig i smaken! Det är bara fint med dig. Har vart en fullspäckad vecka vilket också verkar ha haft? :) Önskar dig oxå en fortsatt fin helg! Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig blogg du har! nu hittade jag en ny att gölja :) kul!

    SvaraRadera
  3. Åh då bör du ju gilla en av (och den enda) våra smoothie som vi har morotsjuice i - Yogalicious heter den! =) Dte e en av min favortiter iaf! Den innehåller färskpressad morotsjuice, mandlar, kardemumma (godare utan kardemumma tkr jag iofs), mango och rismjölk!

    SvaraRadera

Kul att du vill lämna en kommentar :)
Inläggen granskas innan de publiceras.
(Spam och reklam publiceras inte)