29 maj 2013

"Hallonmousse"

"Hallonmousse"
  • 2 stora avokados, skalade och i bitar
  • ca 1 frp färska hallon á 125 g (frysta går också bra)
  • ca 6 medjool dadlar
  • ekologiskt vaniljpulver 
Lägg alla ingredienserna i en mixer och mixa till en slät kräm. Servera direkt.

Tips! Moussen kan även användas som fyllning i en paj. 

En god hallonmousse som går snabbt att svänga ihop, fungerar utmärkt som efterrätt, frukost eller som en god pajfyllning. Hallonen kan ersättas med andra bär eller kakao- eller carobpulver.

2 kommentarer:

  1. Mums, låter mycket gott! Önskar dig en fin dag, kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag önskar dig också en fin dag :) Här skiner solen och det hoppas jag att den gör även hos dig :) Kram

      Radera