Höstfil

Sedan tidigare finns Sommarfil, Vårfil och Vinterfil här på bloggen och nu kommer den sista - Höstfil- och gör listan komplett.

Just den här kombinationen påminner mig om barndomen och när vi ändå är inne på barndom måste jag bara passa på att gratta Björne25-årsdagen

Höstfil - 1 skål
  • 2 dl naturell (mjölkfri) filmjölk/yoghurt
  • 1 grovrivet (svenskt) äpple
  • 1 msk (kokos)socker
  • 1-2 krm malen kanel
Blanda försiktigt äpplet med socker och kanel. Servera till filen. Servera filen med (glutenfri/a) müsli/flingor.
Receptinspiration från Coop

Kommentarer

  1. Det här är en av mina favoriter! Vilken kul grej att döpa det efter olika årstider. Mums!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Kul att du vill lämna en kommentar :)
Inläggen granskas innan de publiceras.
(Spam och reklam publiceras inte)

Populära inlägg