5 juli 2012

"Cherry On Top"

En god rå efterrätt eller mellanmål som passar de flesta i och med att den är fri från både laktos, gluten och mjölk.

"Cherry on top"
  • "raw chokladpudding"
  • "grädde" (t.ex recept nedan)
  • persika el. annan god frukt, fint tärnad
  • körsbär
Lägg upp pudding, grädde och tärnad frukt i en skål eller ett glas. Toppa med ett körsbär. Avnjut!

Cashewgrädde
  • 1 del cashewnötter, naturella
  • ½-3/4 del vatten
  • agavesirap, efter tycke och smak
  • ev. ekologiskt vaniljpulver el. frön från vaniljstång.
Mixa ihop allt till en slät konsistens. Servera som tillbehör där du vill ha "grädde"

5 kommentarer:

  1. Ser mycket gott ut! Önskar dig en fin början på helgen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är gott ;)
      Tack, hoppas att du har haft en underbar helg!? :)
      Jag önskar dig en fortsatt bra dag och en underbar kommande vecka! kram

      Radera
  2. Det där såg väldigt, väldigt gott ut... Jag borde testa att göra efterrätter med avokado!

    SvaraRadera
    Svar
    1. det är det :)
      Gör det, avokado är perfekt i efterrätter :)
      Önskar dig en fortsatt bra dag och en underbar kommande vecka! Kram

      Radera
  3. Den efterlängtade boken om kopplingen mellan kosten och våra moderna sjukdomar är nu klar, rekommenderas varmt !

    http://gluten-celiaki.blogspot.se/2012/07/boken-om-kopplingen-mellan-kost-och.html

    SvaraRadera