3 maj 2012

"Sommarfil"

Sommarfil: Häll upp (mjölkfri) filmjölk/yoghurt i en skål. Blanda ihop strimlad, färsk mynta med ca 1½ dl valfria bär. Toppa filen med bären. Ringla över lite honung eller agavesirap. Servera med flingor eller müsli. Avnjut!

Eftersom sommaren snart är här kanske det kan sitta fint att testa "Sommarfil"!? Sommarfilen är en härlig blandning av bär, fräsch och frisk mynta samt kall filmjölk/yoghurt. Jättegott och uppfriskande.

Nu väntar frissan och därefter blir det íntressant läsning om diabetesfötter och diabetes i stort. Ha nu en underbar torsdag! Kram!

Andra frukostar på temat "årstider": "Våryoghurt m. bär & granola", "Sommargröt med quinoa, kanel, banan & jordgubbar", "Blomgrens sommarnattsdröm", "Vårfil" och "Vinterfil".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar


Det som göms i snö...

Hejsan, om någon fortfarande tittar in här!? Det var ett tag sedan. Livet kom emellan eller vad en nu säger. Lagar mat gör jag fortfarand...