2012-04-19

Kall jordnötssås

Jag har en liten fundering; Vilka ni är som har hittat hit? Ni får gärna berätta det :) Jag tänker delvis på vilken typ av recept ni är intresserade av (ni är många som kommer hit genom receptsökningar). Äter ni fisk? Vegetariskt/Vegan? Glutenintolerant? Blandkostare?

Såklart får ni berätta något annat om er om ni vill det, t ex vad ni har för sysselsättning, intressen, ålder osv. Vad ni själva känner för helt enkelt.
Jag får passa på att tipsa om en enkel och god sås som är enkel att svänga ihop. God till det mest tycker jag.

Kall jordnötssås: Blanda ihop sojayoghurt, mango chutney och jordnötssmör i en skål. Salta ev. Servera med det du gillar, t ex hemmagjorda biffar.

5 kommentarer:

 1. Jag har följt din blogg väldigt länge och gillar mest frukostinläggen och veg. då jag äter lakto-ovo-veg. Jag letar efter det perfekta receptet på biffar och bollar då mina bara faller isär. Jag gillar att det är lätt att receptsöka i din blogg och att du blandar ingredienser, maträtter och "inriktning" på maten. Superblogg med andra ord :)

  SvaraRadera
 2. Jag följde din andra blogg ganska länge och gillar dina inlägg jättemycket! Är vegetarian som äter mjölkprodukter (försöker gå mot vegan..) men inte ägg, fisk.
  är 28 år och bor i sthlm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. vad roligt att du tog dig tid att svara och tack för dina fina ord! :) blir så glad att du gillar inläggen, ibland känns det lite som att jag bara sitter och pratar för mig själv :)

   du får inte tveka att skriva en kommentar om du undrar något eller så :) en trevlig och underbar helg och avslut på denna dag önskar jag dig! kram

   Radera
 3. Jag heter Katarina och är 33 år och bor som bäst i Singapore. Är hemma från Finland. Jag gillar din blogg och har följt dig redan länge. Jag är lakto-ovo-vegetarian och gillar dina recept på frukost och vegetariska maträtter. Önskar dig en fin helg, kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack söta för din kommentar! roligt att du gillar bloggen. jag får passa på att säga att jag ofta kikar in på din blogg, du har så många goda recept samt att jag tycker det är spännande att du bor i singapore :)

   en trevlig och underbar helg önskar jag dig också! kram!

   Radera

Kul att du vill lämna en kommentar :)
Inläggen granskas innan de publiceras.
(Spam och reklam publiceras inte)