2012-02-18

Saturday Morning

Denna lördag kände jag att det skulle vara gott med en liten blåbärsboost, så det fick bli en blåbärssmoothie med smak av vanilj. Det hela toppades med kokos och torkade blåbär.

Till blev det nybakade scones med pålägg, så denna morgon hade vi en lång och mysig helgfrukost medan det började blåsa upp till storm runt husknutarna.

Nu tänkte jag krypa upp i mysfåtöljen och se på en film. Jag hoppas att ni får en underbar dag och att ni tar det lugnt om ni ska ut i vintertrafiken eller skidbacken. Kram!
1 stort glas: Lägg en banan, (mjöllkfri) naturell yoghurt, (rent, glutenfritt) havregryn, vaniljpulver, ca 1 msk blåbärspulver och frysta blåbär i en blender och mixa till en slät massa. Häll upp i glas och toppa med något gott, t ex en hemgjordmüsli. Avnjut direkt (med sked)! 

2 kommentarer:

  1. Ha en riktigt skön lördag. Vad såg du för film var den bra?

    SvaraRadera
  2. Det är som du befarade med 127 timmar en ganska otäck film igentligen höll för ögonen mellan varven. En dag har jag sett tyckte den var ok, men tror man måste läsa boken för att förstå har ej gjort det ännu men har den hemma.

    SvaraRadera

Kul att du vill lämna en kommentar :)
Inläggen granskas innan de publiceras.
(Spam och reklam publiceras inte)